Toggle

Cursus Overzicht

Mindfulness en YinYoga weekend Vlieland

Locatie: Hotel Seeduyn Vlieland
Start: 29-06-2018
Aantal bijeenkomsten: 7

Zingen met je hele lijf

Locatie: Zweiersdal weverstraat 65 6862 DB Oosterbeek
Start: 09-07-2018
Aantal bijeenkomsten: 5

Mindfulness Zomerintensive

Locatie: Zweiersdal weverstraat 65 6862 DB Oosterbeek
Start: 16-07-2018
Aantal bijeenkomsten: 4

Mindful wandelweek Portugal

Locatie: Zuidwest Portugal
Start: 11-10-2018
Aantal bijeenkomsten: 7

Mindfulness en YinYoga weekend Vlieland

Locatie: Hotel Seeduyn Vlieland
Start: 02-11-2018
Aantal bijeenkomsten: 7

Werkgerelateerde coaching

“De organisatie verwacht van alles van mij. Ik heb al niet eens genoeg tijd om mijn lessen goed voor te bereiden.”

Coaching, training en co-management in het werk.
Werken in een steeds veranderende organisatie is zeer afwisselend. Misschien soms te afwisselend? Organisaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Het valt soms niet mee om dan als medewerker of manager voldoende energie te houden. Het kan veel vragen om de manier van werken steeds weer bij te moeten stellen, weer een organisatieverandering of teamverandering mee te maken, Bijvoorbeeld in het onderwijs lesmethodieken bij te stellen, handelingsplannen op te stellen, om te gaan met de mondige leerlingen en hun verzorgers. Het werk lijkt nooit klaar en verantwoordelijkheid om toch goed werk te leveren kan een last worden. Er is altijd tijd te kort.

Hoe werkt het:
In een coachingtraject wordt de tijd genomen om te onderzoeken hoe je kunt voldoen aan de eisen die gesteld worden en zelf meer voldoening uit het werk kunt halen. Hierbij wordt gestreefd naar goede balans tussen werk/privé en lichaam/ geest. In een eerste gesprek wordt de werksituatie onderzocht en de coachingsvraag geformuleerd. In 3 tot 10 sessies wordt op een actieve wijze gewerkt aan de doelen die gesteld zijn. Kwaliteiten en valkuilen worden onderzocht en ontwikkeld.
Er wordt gebruik gemaakt van actieve werkvormen zoals simulaties, rollenspelen, mindfulness, communicatie-oefeningen en praktische opdrachten. De medewerker wordt steeds zelf uitgenodigd om op onderzoek uit te gaan en verantwoordelijkheid voor eigen keuzes te nemen.

Naast individuele coaching zijn er mogelijkheden voor communicatie en mindfulnesstraining voor teams die prettiger met elkaar en met hun organisatie willen werken.